Mine svangerskap 1-2-3

Da går vi inn i svangerskapsuke 35 og jeg er per def høygravid. Jeg var på jordmorkontroll idag og alt så bra ut. Babyen vokser og hjertet slo. Hodet ligger nede, og hun kunne ikke si hvilket kjønn det var.

Av og til dør jeg litt innvendig for jeg skulle gjerne vite kjønn NÅ, men samtidig så blir det utrolig spennende å vente til babyen er ute. Jeg har prøvd å lage en liten sammenligning av svangerskapene mine. Tipp i vei!!!

Termindato:

Eldstemann :

min - 30.09

UL - 28.09

Født - 05.10

Mellom:

min - uklart (tidlig ul ca rundt 01.04)

UL - 30.03

Født - 09.04

Ny kid:

min - 07.02

UL - 14.02

Symfysemål

sv.1 - sv.2 - sv. 3

Kommer litt vanskelig frem på bildet, men jeg har kanskje litt lavere symfysemål denne gangen sammenlignet med de to andre. Terminen har blitt flyttet tilbake, så jeg har kanskje enda lavere. Jeg må innrømme at fysisk aktivitet i form av aktiv trening har blitt bort prioritert under dette svangerskapet. Ikke at jeg mangler energi, men mer på å få tida til å strekke til.

Jeg har allerede nådd en vektoppgang på 16 kg (som jeg også gjorde i de to andre sv.skapene) og jeg klarte å gå ned disse i barseltida. Så jeg satser på å klare dette gangen her og! Jeg vet at mine nærmeste som fortsatt er i permisjon er spreke mammaer, så vi skal nok få trillet våre mil med barnevogna runden her og😀

Hjertelyd

Her har jeg virkelig ikke peiling. Både "høy" og "lav" puls på alle tre. Her svinger det!

Men pulsen til den nye babyen er lik både sv.skap 1&2 så dette kan jo tyde at det er en gutt som kommer.

Så over til de berømte magebildene. De superlekre magepådo selfi bilder.

De er tatt i ca uke 35...

Jeg følte meg diger det første svangerskapet, men jammen ser jeg mye større ut både andre og tredje gang. Magemusklene var antageligvis bedre da...

Bilde 1 er tatt 4 dager før fødsel.

Jeg syns magen er ganske lik. Magen denne gangen er kanskje litt rundere, men det er vanskelig å se. Jeg tipper gutt!

Ellers så har dette svangerskapet vært veldig likt de to andre. Ingen store plager og har sluppet unna både kvalme og bekkenløsning. Jeg merker at nybabyen sparker mindre enn de to brødrene, men har en tendens til å stikke ut foten sin i min høyre side. Den er veldig glad i å røre på seg i magen, men sparkene er ikke like kraftig.

Ellers har det blitt lite innkjøp til den nye babyen. Jeg har endelig kjøpt litt bleier, men jeg venter med det meste til permisjonen starter. Jeg kjenner at jeg gleder meg til permisjon og det å ta frem babyutstyret igjen. Men blir det gutt eller jente? Hva tror dere?

#gravid #kjønn #gutt #jente

3 kommentarer

denutroligereisen89

09.01.2017 kl.21:51

Så spennende! Ut ifra magen å bedømme tipper jeg gutt! :) Lykke til videre!

Jaktkone

09.01.2017 kl.22:01

denutroligereisen89: ja, det er veldig spennende???? klarer nesten ikke å vente. Tusen takk??

Inga toppe

10.01.2017 kl.08:36

Er bildet til høyre fra dette svangerskapet? Syns det skiller deg mest ut:) kanskje ei litta tulle!

Jaktkone

10.01.2017 kl.08:48

Inga toppe: blir spennende å se??

Skriv en ny kommentar

Jaktkone

Jaktkone

29, Øvre Eiker

Bedagelig dame på 29 år som er samboer med en ivrig storviltjeger. I tillegg har vi to små gutter på 1,5 og 3 år. En lillebror/søster melder sin ankomst i februar 2017. Vi er en ganske ordinær familie med en relativ hektisk hverdag

Kategorier

Arkiv

hits