Graviditet til besvær - en liten oppdatering

Det er ikke noe nytt at dette svangerskapet har vært/er det tyngste så langt. Ikke at jeg skal klage, men nå begynner jeg å bli lei. Jeg synes jeg er diger og det er enda 12 uker igjen. Det å ha to små villmenn på henholdsvis 17 og 13 kg løpende rundt med lakenskrekk og levemotto «mamma skal gjøre alt» tærer på både kropp og humør.

Ikke minst har jeg begynt å bli utrolig distre. Her om dagen skulle jeg på jordmorkontroll. Jeg satte meg i bilen og kjørte ned. Halvveis så hørte jeg bare «phone 1 disconnected» i øret. Jaha, så her cruicer jeg rundt med handsfreen fra jobb i øra. Bra å få en liten påminnelse i allefall. en annen episode som kan nevnes er å gå ut av døra i skitten joggebukse. Når jeg leverer i gutta i bhg på morgenen er det samme når man står opp. Tidsklemmen tar oss alltid igjen. Det mest plagsomme er dersom eldstemann nekter å kle på seg mens minstemann har samtidig gjort fra seg i bleien (og må kles av for så på igjen). Da er det bare å innse at jeg kommer for sent. Når du da har kledd på to barn, satt de inn i bilen og først da innser at den møkkete joggebuksen fortsatt er på er det bare å gratulere seg selv. Den største prisen av dem alle «den største vimsekoppen» går herved til jaktkone.

Toppen av kransekaken den dagen er når du forlater barnehagen, setter deg i bilen og kommer på jobb med de blåe beskyttelsestrekkene på skoene. Man merker fortsatt ikke noe før kollegaer titter litt ekstra på deg og ler. Da er det bare å le av seg selv. Selvironi, hva er det for noe?

Til dere som er mer nysgjerrige på mageboeren. Her er en liten update

Termin: Fortsatt 14/2

Kjønn: Etter siste jordmorkontroll så tror jeg det er gutt.

Navn: jeg har både guttenavn og jentenavn klart. Spørs om de blir godkjente av den bedre halvdel.

Vektøkning: Jeg kjenner at jeg har sluttet å bry meg om dette. Har vel nå passert 11kg og følger jeg samme trend som sist så kommer det nok minst 1kg i uka fremover.

Aktivitet: JA!. Stor aktivitet om dagen. Inne i magen vissnok. Jeg har verken tid eller energi til å prioritere «trening». Trening i form av lek med ungene og det å bære all skittentøyet opp og ned trappa mellom første og andre etasje kaller jeg ikke trening.

Utstyr: Dårlig med nytt utstyr på denne pjokken. Her er det fortsatt storebrødrene som blir prioritert når lønningen kommer.

Craving: OH YES!!! Julebrus!!! Takk gud for at det nærmer seg jul og at julebrusen er lett tilgjengelig. Jeg synes at EC Dahls julebrus er best etterfulgt av den brune fra lillehammer. Er det skikkelig krise så kan jeg helle i meg julebrus fra Aas.

Nå har jeg pløyd igjennom flere gravidoppdateringer fra diverse blogger. Jeg velger å stoppe her. Fødselsfoventninger og fødebaggen sitter fortsatt laaaaang inne. Helt ærlig så orker jeg ikke å bruke en kalori på å tenke på fødsel. Den ungen må ut, enten om fødselen tar 36 timer eller keisersnitt på 5 minutter. En ting er sikkert – Vondt er det! Her er et funkende nytt magebilde for de som lurer på hvordan jeg ser ut J

Jammen meg ikke lett å ta disse magebildene selv. Kanskje jeg må ønske meg selfistang til jul 😂

#gravid #februar2017 #gravidoppdatering #gutt #jente #forventning

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jaktkone

Jaktkone

29, Øvre Eiker

Bedagelig dame på 29 år som er samboer med en ivrig storviltjeger. I tillegg har vi to små gutter på 1,5 og 3 år. En lillebror/søster melder sin ankomst i februar 2017. Vi er en ganske ordinær familie med en relativ hektisk hverdag

Kategorier

Arkiv

hits